Kizkalesi Şavk Hotel

16 Temmuz, 2013

Akdeniz’in incisi Mersin –Kızkalesi’nde bulunan oteliniz, Adana’ya 120 km, Mersin’e 60 km uzaklıktadır. Eski Antalya yolu üzerinde, otopark sorunu olmayan, Kızkalesi’nin en sakin yerinde bulunmaktadır. Sonu denize çıkan bir sokağın köşe başında, denize 100 m ( yürüyerek 5 dakika ) mesafededir. 
Şavk Otel görünümü

2011 Haziran ayında restorasyon çalışmaları biten ve halısından mobilyasına, televizyonundan buzdolabına, havuzunun seramiğine kadar her bir köşesi yenilenen oteliniz gönül rahatlığıyla aileniz ile tatil yapabileceğiniz tertemiz bir işletmedir.
Hotel Şavk Havuz

Kızkalesi’ nde sadece beş otelde bulunan havuzlardan biri otelinizde bulunmaktadır. 12*7 m ölçülerindeki büyük havuzunuz ve 5*3 m ölçülerinde çocuk havuzunuzun her gün temizliği yapılmaktadır. Kızkalesi plajında bulunan 20 şezlongluk özel pilajınızdan müşterilerimiz ücretsiz yararlanmaktadır. Havuz başı restaurant, havuz başı bar, lobi bar, lobi oturma grupları, asansör, açık otopark, beş tonluk hidrofor, wireless, çamaşırhane, ütü odası, kameralı güvenlik sistemi girişte bay-bayan WC, havuz alanında duş ve dezenfekte havuzu otelimizin özelliklerindendir.
kızkalesi plajı

Adres:
Akif Tığ Caddesi No : 10 Kızkalesi Erdemli / MERSİN
Telefon: 0324 523 20 88
Fax: 0324 523 22 58
Eposta: info@mersinsavkhotel.com

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum :

Yorum Gönder

Lütfen Yorum Yapmaya Özen Gösterelim