Atakent Susanoğlu Clup Efes Apart Otel

24 Temmuz, 2013

Clup Efes Apart otel Silifke Atakent Susanoğlu bölgesinde gerçekten kaliteli konaklama hizmeti sunan güzel bir tesis,Bölgede orta ölçekte pek çok apart bulunmasına rağman Efes clup apart verdiği hizmetler ile 5 yıldızlı otelleri aratmıyor.

Kaliteli hizmet ve sorunsuz bir tatil geçirmek isteyenler için tavsiyemizdir.Fiyatları verdiği hizmete göre ve benzer tesislere göre daha uygun durumdadır.Fiyatlar sezon içinde doluluk oranlarına göre değişiklik gösterdiğinden lütfen telefonla fiyat alınız.
Clup Efes Apart Otel

Club Efes Apart Otel, 2007 yılında, Akdeniz'in en güzel sahillerinden birine sahip olan Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent Susanoğlu beldesinde, sizlere yepyeni bir mekanda, yepyeni bir tatil keyfini dört mevsim yaşayabilmeniz için kurulmuştur.

Sımsıcak bir ortamda, evinizin konforunu aratmayacak, her ayrıntısı özenle düşünülmüş odalarında konaklayabileceğiniz, havuzunda serinleyip, benzersiz sahilinde güneşin, kumun ve denizin keyfini çıkarabileceğiniz bir ortam sizleri bekliyor.

Tesis Özellikleri
7/24 Açık Ön Büro, Araç Kiralama, Bahçe, Bar Cafe, Çamaşırhane, Ek Yatak, Emanet Kasa, Havaalanı Servisi, Internet, Jeneratör, Oda Servisi, Otopark, Plaj, Restaurant, Sigara İçilmeyen Oda, TV Odası, Ücretsiz Gazete, Uyandırma Servisi,
Oda Özellikleri
Balkon, Banyo, Çay Kahve Makinesi, Eşya Dolabı, Fön Makinesi, Havlu, Internet, Kasa, Klima, Mini Bar, Oda Temizlik, Televizyon, Tuvalet, Uydu Yayını,



iletişim

Adres:Susanoğlu Mah. Atakent Atakent-Susanoğlu / Silifke / Mersin Türkiye


Telefon 1 : +90 324 7223200
GSM          : +90 541 9410133

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum :

Yorum Gönder

Lütfen Yorum Yapmaya Özen Gösterelim