Mersin Susanoğlu Atakent Palmiye Pansiyon

10 Ağustos, 2018

Mersin Atakent Susanoğlu son dönemde Mersin Turizminin yeni Başkenti olacak olması,Her ne kadar Kızkalesi Mersin deyince aklımıza gelse de,Atakent Susanoğlu Mükemmel sayılabilecek Yapraklı Koyu,Mavi Bayraklı Denizi ve plajı ile Özellikle yerli tatilciler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Belde de Konaklamak için Otel, Apart,pansiyon ve günlük kiralık evler gibi pek çok seçenek mevcut .Susanoğlu Otel Pansiyon fiyatları da Antalya ve Muğla ya nazaran daha uygun ve ekonomik.


MERSİN SUSANOĞLU ATAKENT PALMİYE PANSİYON
Bir pansiyon düşünün ki evinizi aratmayacak,sizi daima güler yüzle karşılayacak,size en güzel ve en özel tatili hissettirecek.Palmiye Pansiyon Mersin'in Susanoğlu beldesinde sizlerin hizmetindedir.Bir aile işletmesi olan Palmiye Pansiyon temiz ve sıcak atmosferi ile bu beldedeki seçkin işletmelerden birisidir.Sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluluk duymakta olan pansiyon sahipleri yaz akşamlarının vazgeçilmez mekanında sizleri beklemektedir.

Susanoğlu atakent Palmiye Pansiyon sizlere 10 odası ile hizmet vermektedir.Odalarda klima,buzdolabı,tv,banyo,wc,24 saat sıcak su,her kata ait mutfak bulunmaktadır.Denize sıfır konumda olan işletmede tatilinizi doyasıya ve rahat bir şekilde yaşayabilirsiniz.Aynı zamanda işletmeye ait birde otopark bulunmaktadır.


Susanoğlu Pansiyon fiyatları 2018 yılında da bir önceki yıla nazaran fazla bir farklılık göstermemiştir. Susanoğlu Palmiye pansiyon fiyatları hakkında en sağlıklı bilgiyi almak istiyorsanız aşağıda verilen Telefon numaralarından ulaşarak fiyat ve uygunluk bilgisi almaktır.

Adres: Susanoğlu Tatil Sitesi Şok market üstü 3. kat Atakent Silifke / MERSİN

0 532 646 26 66
0 324 722 50 50

İletisim@mersinpalmiyepansiyon.com

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum :

Yorum Gönder

Lütfen Yorum Yapmaya Özen Gösterelim