Susanoğlu Atakent Günlük Apart Seher Apart

11 Ağustos, 2018

Susanoğlu Seher Apart
Seher Apart Mersin'in en güzel koylarına sahip Susanoğlu Beldesinde Hizmet vermektedir.Susanoğlu Seher Apart bünyesinde Günlük,Haftalık ve uzun dönem sezonluk dairelerimiz vardır.Kalabalık aileler için daha geniş uygun fiyatlı apart dairelerimiz mevcuttur.

Eviniz de yaşıyormuş gibi rahat ve Huzurlu bir tatil için sizleri de Susanoğlu Seher Apart'a tatil yapmaya bekliyoruz.Müşteri memnuniyeti birinci önceliğimiz olup bu konuda en büyük referansımız Apart'ımız da kalan konuklarımız dır.Siz de Şikayetlerinizi bize memnuniyetinizi ise yorum yaparak tüm Atakent seher aparta tatile geleceklerle paylaşabilirsiniz.Memnuniyetiniz bizim için önemlidir.


Pansiyon apart fiyatlarımız gayet makul dur. Fiyatlarımız kişi başı değil Apart fiyatıdır.Bu nedenle özellikle çocuklu ve kalabalık aileler için gayet ekonomiktir.2018 yılı Apart konaklama fiyatımız 250 TL'den başlamaktadır. Fiyatlar bağlayıcı değil örnek fiyatlardır.Konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.Bayram vb. özel günler de fiyatlarımız farklıdır.Lütfen öncelikle rezervasyon ve fiyat için telefonla iletişim kurunuz.


Apart dairelerimiz de bulunan mutfaklarda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm mutfak eşyası mevcuttur.Yemeklerinizi dilerseniz burada yaparak afiyetle yiyebilirsiniz.
Seher Apart Sitesinde içinde klimalı  daire
120 m2 lüks konut 2+1
18.000 BTU Arçelik Klima 
Denize 150 metre
2. Katta 
Güneş Enerjili sürekli sıcak su
55  TV ve Dijital uydu alıcı
Çamaşır
Bulaşık Makinası
No Frost Buzdolabı 
Kapalı Otopark imkanı
Odalarda tavan vantilatörü
MIGROS ve pazar'a 100 metre 
TAÇ marka çarşaf ve yastık örtüleri, her misafirimiz ayrıldıktan sonra değişmekte ve yıkanmaktadır.

Seher Pansiyon İletişim
Susanoğlu Mah.
Seherkent Sitesi Silifke MERSİN
info@seherpansiyon.com
Tel: 536-528 87 40 | 533-640 86 41


BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum :

Yorum Gönder

Lütfen Yorum Yapmaya Özen Gösterelim