Mersin Ayaş Yemişkumu İskele Pansiyon

26 Temmuz, 2013

İskele Pansiyon
Pansiyonumuz, Mersinin erdemli ilçesine bağlı Ayaş kasabasındadır. Kızkalesine 4 km mersin merkeze 50 km uzaktadır.Pansiyonumuz da Fiyatlarımız kişi başı değil oda fiyatlarıdır.Pansiyonumuzda huzur içinde bir tatil geçirecek kendinizi evinizde hissedeceksiniz.masmavi,Berrak denizin ve Eşsiz Ayaş Yemişkumu plajının tadını çıkartacaksınız

iskele pansiyon odalar
Pansiyonumuz denize sıfır olup. halk plajına 100 mt mesafededir. Pansiyonumuzun yanında sabah kahvaltı edip Balık,Et,Tavuk vb. çeşitlerini bulabileceginiz restaurantımız vardır. Amacımız ailenizle huzurlu ve güzel tatil   geçirmenizi sağlamaktır. Pansiyonumuzun etrafında yürüyerek gidebileceğiniz mesafede birçok antik kent vardır. 
Ayaş iskele Otel Restaurant
Pansiyonumuzda 3 ve 4 kişilik odalar mevcuttur.1+1 şeklindeki odalarımız oturma grubu+bir çift kişilik yataktan oluşmaktadır ve denizi görüyor.
odalarımızda mini buzdolabı klima ve televizyon bulunmaktadır.
Pansiyonumuzun ortak bir mutfağı bulunmaktadır.

Pansiyonumuz 80 TL den başlayan fiyatlarla hizmet veriyoruz.kişi başı değil oda fiyatlarıdır.Mersinin incisi Ayaş kasabasında denize sıfır konumdadır.

Mersin Ayaş İskele Pansiyon Giriş

İskele Pansiyon 1+1 Odalar

1+1 yatak odası

Mutfak

Denize Sıfır konumda
3 ve 4 kişilik odalar




İletişim
NURSEL KILIÇ      

Gsm      : + 90.536 927 99 73

Tel         : + 90.324 522 22 33

e-posta : iskelepansiyon@hotmail.com

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

1 yorum :

Adsız dedi ki...

Odaları çok küçük ve hiç temiz değil sahili yok kayalıktan denize giriliyor odalarda sabun bile yok hiç tavsiye etmem keşke pansiyonlarıda denetleyen bir kurum olsada bu tür pansiyonlar kapatılsa.

Yorum Gönder

Lütfen Yorum Yapmaya Özen Gösterelim