Yemişkumu Ayaş Emre Apart

30 Haziran, 2015

Mersin'in en güzel tatil beldelerinden birisi Olan Ayaş Beldesi Yemişkumu Emre Apart'ta rüya gibi bir tatil sizi bekliyor.Mersin Ayaş Emre Apart yılın 12 ayı açık durumda dır.Apartımız denize 50 m mesafede yer almakta dır. Apartımızdan çıkıp ana caddeyi karşıya geçer geçmez Kumsalda Doğa ve deniz ile iç içe olacaksınız. Yemişkumu tertemiz pırıl pırıl denizi ile misafirlerimizi ağırlamak üzere hazır durumda.
erdemli ayaş emre apart
Ayaş yemişkumu Emre Apart

Odalarımızın çoğu deniz manzaralı olup daireler balkonlu dur.Plajda apartımıza ait şezlong ve şemsiye bulunmaktadır.Apart odalarımızda tatilinizi aileniz ile birlikte huzur içinde geçirmeniz için herşeyi biz düşündük,size tatilin tadını çıkartmak kalıyor.Odalarda wirales İnternet,,24 saat sıcak su,Buzdolabı,Ortapedik yatak,split klima,led tv,duş mevcuttur.
Emre Apar Oda Görünümü

Ayaş Beldesi Tarihi kalıntıları ile ünlüdür.tatiliniz den arta kalan zamanlarda dilerseniz Ayaş Ören yeri ve Kanlıdivane ören yerlerini gezerek vakit geçirebilirsiniz.

Apart Fiyatları:Apart fiyatlarımız çevrede bulunan otellere nazaran gayet ucuz ve uygun durumdadır.Apart fiyatları kişi başı değil apart fiyatı olduğundan aileler için gayet ekonomik sayılır.Apart fiyatları konusunda en sağlıklı bilgiyi telefonla ulaşarak alabilirsiniz.

Emre Apart Ulaşımı kolay bir mevkide Mersin Silifke Karayolu üzerinde Erdemli ye 20 Km.Mersine 55 Km mesafede yer almaktadır.

İLETİŞİM

Emre APART
0532 589 22 03
www.emreapart.com
Yemişkumu / Ayaş / Erdemli / Mersin

Tek Oda Apartlar / 1+1 Oda Apartlar / 2+1 Yüzme Havuzlu Dairelerle siz değerli misafirlerimizin hizmetindeyiz.



BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum :

Yorum Gönder

Lütfen Yorum Yapmaya Özen Gösterelim