Yeşilovacık Tisan Deniz Pansiyon

18 Temmuz, 2015






tisan konaklama tatil pansiyon
Yeşilovacık Deniz Pansiyon
Yeşilovacık Deniz Pansiyon denize 50 metre mesafede olup önü açık ve büyük balkonunda muhteşem bir deniz manzarasına sahiptir.  Ayrıca 100 metre uzaklıkta alışveriş olanakları mevcuttur.

Yeşilovacık Deniz Pansiyon bölgemizin en güzel bakir kalmış koylarından Tisan Adası,Tisan Koyu'na yaklaşık 10 Km mesafededir.Kendi aracınız ile rahatlıkla günübirlik gidiş geliş yapabilirsiniz.

Tisan
Pansiyonumuzda iki adet 1+1, bir adet 4+1 dairemiz mevcuttur. Dairelerimiz klimalı olup televizyon (uydu yayını), çamaşır ve bulaşık makinası, ocak, buzdolabı, elektrik süpürgesi gibi ihtiyacınız olabilecek ev gereçleri ile donatılmıştır. Yaz kış 24 saat sıcak su mevcuttur. Tertemiz havlu ve çarşaflar siz değerli konuklarımızın emrinde olacaktır. Pansiyonumuzda tek ya da çift kişilik klimalı odalarımız mevcut olup her dairede kullanıma hazır bir mutfak ve özel bir banyo mevcuttur.
Pansiyonumuz

Fotoğraflar bölümünde örnek bir 1+1 dairemizi görebilir, siz değerli konuklarımızı bekleyen pansiyonumuz hakkında daha iyi bir fikir edinebilirsiniz.

Nasıl Gidilir
Yeşilovacık Beldesi Mersin'in Silifke ilçesine 40 km uzaklıkta, Antalya-Mersin karayolu üzerindedir.Otobüs ile ulaşım tercih edildiğinde Silifke ya da Taşucu otobüs terminallerinden minibüs ile küçük bir yolculuk daha yapmak gerekmektedir. Bu yolculuk yaklaşık 30 dakika kadar sürer ve bu zaman diliminde yeşil rengin mavi renge ne kadar yaklaştığına tanık olursunuz. Beldemizin minibüsleri yaklaşık olarak bir saat arayla hareket etmektedir.

Pansiyonumuzla ilgili her türlü sorularınız ve rezervasyon talepleriniz için;

Halil Dibek
0538 394 8458
Yeşilovacik Mah. Akdeniz Caddesi No:200
Yeşilovacık/Silifke

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2 yorum :

ender dikmen dedi ki...

Mersin Antalya arası geçerken görüyordum ama yolda olunca insan gelip geçiyor,Yeşilovacık Tisan bölgesi gerçekten görülmeye değer doğası denizi,havası süper bir yer en kısa zamanda geleceğim bekle beni Tisan plajı

Tisan dedi ki...

www.tisantatil.com

Yorum Gönder

Lütfen Yorum Yapmaya Özen Gösterelim