Ayaş Yemişkumu Çınaraltı Pansiyon

28 Mart, 2016

Ayaş Yemişkumu Çınaraltı Pansiyon
Ayaş Yemişkumu Çınaraltı pansiyonla yaz tatilleriniz artık daha güzel geçiyor. Bir tatil icin binlerce lira harcamaktan bıkmadınız mı? Çınaraltı pansiyonda denizle iç içe bir şekilde, en güzel lokasyon da ve tarihi coğrafyasıyla sevdiklerinize güzel bir tatil imkanı sunabilirsiniz. 





Sizde Çınaraltı Pansiyon avantajlarından yararlanmak için rezervasyonunuzu yaptırın. Hemde çok uygun fiyatlara… Pansiyonumuzda günlük veya haftalık olarak konaklama yapabileceğiniz gibi size özel fiyatlarla aylık olarak ta konaklama yapma imkanı bulabilirsiniz.

Pansiyon fiyatlarımız gayet uygun olup kalabalık ailelere özel indirimlerimiz mevcuttur.Fiyatlarımız kişi başı değil oda fiyatlarıdır.


Ayaş Yemişkumu Çınaraltı 3 ve 4 kisilik odalarımız haricinde büyük aileler için kiralık dairelerimizde bulunmaktadır. Kiralık dairelerimizde ev rahatlığında bir tatil sizi bekliyor.Odalarımız da mutfak ve mutfak gereçleri dahil Tv,Çekyat,duş sıcak su vs.ihtiyaç duyabileceğiniz herşey mevcuttur. Hemde yemişkumu’nun altın sahilinin tam karşısında.

Bölgede etkinlik olarak en çok yat turları yapılmaktadır. Bunun yanında tarihi yerlerinin çok olmasından dolayı turlar düzenlenmektedir. En yakın bölgemiz olan kız kalesinde de gece hayatı bulunmaktadır.

Ayas/Yemiskumu Kasabası
Toklu sokak
Erdemli/MERSİN

Rezervasyon numarası

+90 538 988 2872

0324 522 2096

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum :

Yorum Gönder

Lütfen Yorum Yapmaya Özen Gösterelim